10 de juliol del 2020

Galeria d’Imatges de l'ACEDE

L’ACEDE posa a disposició dels associats la Galeria d’Imatges ACEDE. Un espai on es poden trobar totes les fotografies realitzades en els diferents esdeveniments de l’any 2014.

Galeria ACEDE

 

La Galeria d’Imatges permet als membres de l’associació accedir a les fotografies a qualsevol hora i des de qualsevol dispositiu que estigui connectat a Internet. Per accedir a aquest espai és necessari disposar del link, és a dir, la galeria no és pública, per tant, no la podeu trobar a través de cercadors.

Amb la Galeria es pretén evitar els problemes amb els quals es trobaven molt associats que no podien rebre les fotografies per correu electrònic a causa, per exemple, de la falta d’espai. A més, d’aquesta manera els membres poden accedir a un nombre de fotografies superior a les que podíem oferir a través de l’e-mail.

 

A tenir en compte

  • La galeria és d’ús exclusiu pels associats, per tant, els membres no poden compartir el link amb persones alienes a l’associació.
  • Les fotografies estaran penjades a la galeria l’endemà de cada acte.
  • Aquest espai us permet descarregar les imatges d’una manera molt senzilla.
  • Després de cada acte, els associats, rebreu un missatge amb l’enllaç de la Galeria d’Imatges.
  • Us recomanem que guardeu el link a l’espai de marcadors o favorits del vostre explorador.
  • Per resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb el Departament de Comunicació a través de Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


 

     

Altres

© Copyright 2010 Acede Catalunya - Tots els drets reservats

Contacta

T. 93 452 55 83

info@acedecatalunya.org