10 de juliol del 2020

Bloc del Grup d’Assessors de l’ACEDE

L’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris ha creat un bloc pel Grup d’Assessors de l’ACEDE. El Departament de Comunicació es farà responsable de la seva gestió, però els assessors seran els encarregats de crear nous continguts cada setmana.

Genís Boadella, responsable del Grup d’Assessors, ens fa una breu presentació del bloc.

 

GenísJa fa uns mesos que un grup de professionals independents hem començat a treballar junts en el que s’ha constituït com a “Grup d’Assessors de l’ACEDE”.

Advocats, enginyers, economistes, corredors d’assegurances, ... Diferents perfils professionals en l’àmbit de les anomenades professions liberals que, més enllà de les seves feines, hem articulat un nou projecte de think tank que pugui complir amb tres funcions bàsiques: donar cobertura a l’ACEDE i els seus associats; construir un discurs propi en el marc dels objectius de l’associació; i, per descomptat, continuar participant en les diferents branques de l’associació.

Aviat posarem en marxa un bloc en què regularment hi podreu anar trobant diferents entrades a càrrec de cada un de nosaltres. Esperem que en elles no només hi trobeu continguts d’interès, sinó també continguts que provoquin el debat i la contraposició d’idees per fixar un full de ruta en cada un dels àmbits que des de l’ACEDE procurem influir.

El lobby ben entès i el que ha d’imperar és una activitat que promou el diàleg entre el poder i els diferents grups de la societat. És beneficiós per la democràcia i per les autoritats el diàleg entre aquells que legislen i aquells que són els afectats per aquesta activitat legislativa. Assegurar el diàleg entre allò públic i allò privat a través del rigor i el suport professional que pugui donar el grup d’assessors, esdevé per nosaltres fonamental per donar cobertura als diferents grups de treball de l’entitat i perquè, d’altra banda i no menys important, l’ACEDE disposi d’un grup d’experts als quals poder recorre.

Confiem que el nou bloc sigui del vostre interès i, per descomptat, que us el sentiu tan vostre com nosaltres ho farem.

 

Genís Boadella

Advocat

Bloc del Grup d'Assessors: www.assessorsacede.wordpres.com

Altres

© Copyright 2010 Acede Catalunya - Tots els drets reservats

Contacta

T. 93 452 55 83

info@acedecatalunya.org