29 de maig del 2020

Descomptes de fins al 20% en el consum de l’energia eléctrica i facilitats en el lloguer d’oficines i cotxes són els nous avantatges dels associats de l’ACEDE

L’ACEDE posa a disposició dels seus socis nous descomptes amb Endesa, Nuñez i Navarro i Northgate gràcies a la col•laboració amb PIMEC

 

Els associats de l’ACEDE podran gaudir de fins a un 20% de descompte en el consum d’energia eléctrica i rebaixes en el servei de gas amb Endesa; avantatges en el lloguer d’oficines a Nuñez & Navarro o un gaudir d’un servei de renting flexible de cotxes gràcies a Northgate. Aquests descomptes són gràcies a la col·laboració de l’ACEDE amb PIMEC.

 

Recordar-vos que també teniu a la vostra disposició el Portal de Descomptes PIMEC per a que pugueu estalviar en el vostre consum encara molt més.

Per poder beneficiar-vos de totes aquestes iniciatives només cal que ompliu les sol·licituds dels documents adjunts.

 

Si desitgeu rebre’n més informació demaneu pel Departament d’Acords i Descomptes, al número de tel: 93 496 45 00 o bé per correu electrònic a:  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

Documents relacionats:

.......................................................................................................

Información y formularios de petición de descuentos

 

Altres

© Copyright 2010 Acede Catalunya - Tots els drets reservats

Contacta

T. 93 452 55 83

info@acedecatalunya.org